Cele mai interesante noutăţi ale aplicaţiei

• Căutarea instantanee

o Cu ajutorul căutării îmbunătăţite şi al integrării acestui serviciu direct în aplicaţie, aveţi posibilitatea să căutaţi în mesajele de poştă electronică şi în ataşările mesajelor. Căutarea se poate efectua în tot câmpul aplicaţiei; astfel, se poate să căutaţi persoane de contact, date din calendar, activităţi şi altele. Rezultatele apar în fereastra Căutare, care se modifică dinamic în funcţie de criteriile curente. 

 

• Examinatorul de fişiere ataşate

o Datorită examinatorului fişierelor ataşate, nu trebuie să deschideţi fiecare ataşare separat, ci doar să afişaţi examinarea, iar conţinutul ataşării va fi prezentat fără să deschideţi mesajul. 

 

• Calendarele pe Internet

o Acestea sunt calendare partajate pe Internet. Aceste calendare se pot amplasa pe servere publice sau pe reţele intranet. Aveţi posibilitatea să vă abonaţi şi să descărcaţi informaţiile şi să amplasaţi calendarul pe Internet în lista calendarelor la care aveţi acces. 

 

• Trimiterea calendarelor

o Vă permite să trimiteţi tuturor calendarele ca instantanee, i.e. ca ataşare de poştă electronică. Partajarea şi transferul informaţiilor accelerează astfel schimbul de informaţii. 

 

• Integrarea Microsoft SharePoint Services

o Acum se poate să partajaţi informaţii şi date pe site-urile Web Microsoft Windows SharePoint Services, de câte ori aveţi nevoie. Acum vă conectaţi la calendare, documente sau persoane de contact într-un mod care vă permite să le vedeţi pe toate direct în mediul aplicaţiei. Sincronizarea foarte rapidă a datelor are loc imediat ce acestea se modifică. 

 

• Canalele RSS

o În versiunea nouă a acestei aplicaţii aveţi posibilitatea să vă abonaţi direct la Microsoft Office Outlook 2007 pentru a descărca informaţiile din canalele RSS (Really Simple Syndication). Aici descărcaţi automat informaţiile curente noi şi decideţi pe care doriţi să le citiţi. 

 

• Protejarea securităţii, îmbunătăţită în Microsoft Exchange 2007 Server

o Interconectarea aplicaţiei clientului de poştă electronică şi a serverului aduce un nou filtru pentru mesajele nesolicitate din poşta electronică, o tehnologie care împiedică înşelăciunea. Serverul funcţionează ca primul punct de verificare, care verifică mesajele de intrare. Acesta defineşte legitimitatea mesajului şi dezactivează linkurile dăunătoare. Astfel, utilizatorul este mult mai bine protejat de influenţe nedorite.