Sincronizare cu Windows Media Player


Acum se poate utiliza Playerul pentru a sincroniza fișiere de muzică, video și imagini cu o mare varietate de dispozitive portabile, inclusiv playere media portabile, cartele de stocare și Centre Media Portabile. Pur și simplu conectați un dispozitiv acceptat la computer, iar Playerul va selecta metoda de sincronizare (automată sau manuală) optimă pentru dispozitiv.

Apoi aveți posibilitatea să sincronizați cu dispozitivul fișierele și listele de redare din bibliotecă.

Aveți posibilitatea să utilizați Windows Media Player pentru a sincroniza sau copia fișiere media digitale din biblioteca Playerului pe un dispozitiv portabil. La prima conectare a unui dispozitiv, Playerul selectează metoda de sincronizare (automată sau manuală) optimă pentru dispozitiv, în funcție de capacitatea de stocare a acestuia și de dimensiunea
bibliotecii.

În cazul în care capacitatea de stocare a dispozitivului este mai mare de 4 gigaocteți (GO) și întreaga bibliotecă poate încăpea pe dispozitiv, Playerul sincronizează automat întreaga bibliotecă. Apoi, ori de câte ori conectați dispozitivul la computer în viitor,Playerul actualizează dispozitivul pentru a oglindi biblioteca. De asemenea, aveți posibilitatea să alegeți ce doriți să se sincronizeze automat selectând listele de redare pe care doriți să le sincronizați

În cazul în care capacitatea de stocare a dispozitivului este mai mică de 4 GO sau dacă întreaga bibliotecă nu poate încăpea pe dispozitiv, Playerul selectează sincronizarea manuală. La sincronizarea manuală, dvs. selectați fișierele sau listele de redare pe care doriți să le sincronizați de fiecare dată când doriți să efectuați modificări la fișierele de pe dispozitiv și dvs. eliminați manual fișiere de pe dispozitiv.
După prima configurare a dispozitivului, aveți posibilitatea, dacă doriți, să comutați între sincronizarea automată și cea manuală.